Goodram UME3 32GB UME3-0320K0R11
Dobrý záznam i čtení dost rychlé. Myslím že je cena přiměřená.p
spokojenost
, zakoupeno v Botland.cz
Doporučuje produkt
Použito na operační systém.Ok !!!
Parametry produktu
Popis produktu
UME3 je klasický design, narušovaný intenzitou barev krytu.
Víčko s konvexním protiskluzovým vzorem usnadňuje otevření USB v jakékoli situaci.
Po sejmutí krytky jej můžete nasadit na druhý konec pouzdra – tím je zajištěno, že se neztratí.
Ideální řešení pro ty, kteří chtějí mít USB flash disky vždy po ruce. s nimi je perforace, která umožňuje připojit přívěsek.
Paměť UME3 je k dispozici v kapacitách od 16 GB do 128 GB.
Použité komponenty umožňují rychlost čtení až 60 MB/s a rychlost zápisu až 20 MB/s.
Stejně jako na všechny ostatní USB flash disky GOODRAM se na UME3 vztahuje doživotní záruka výrobce.
- Barva: Černá
- Hmotnost: 9 g
- Šifrování: Žádné šifrování
- Tvar pouzdra: Standardní
- Výška: 9,6 mm
- Rozhraní: USB 3.2 Gen 1 (3.0/3.1 Gen 1)
- Dva konektory: Ne
- Model: UME3
- Fráze: Černý pátek
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Odělávací krytka
- Velice Rychlá
, zakoupeno v tipa.eu
Doporučuje produkt
kvalitní produkt ,který mi přehrává filmy na mé ploché telivizi a při načítání filmů se nezahřívá
, zakoupeno v tipa.eu
GOODRAM (značka)
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na našem Facebooku GoodramCZSK, případně zde v Heuréka poradně.
Přejeme hezký den,
Tým GOODRAM
spokojenost
, zakoupeno v Botland.cz
Doporučuje produkt
Použito na operační systém.Ok !!!
, zakoupeno v Starmobil.cz
Vhodné úložiště.
Jak probíhá výroba a kontrola kvality v továrně Wilk Elektronik (blízko českých hranic), která je známa pod značkami GoodRam a IRDM? Ve videu vám ukážeme výrobu paměťových modulů a dalších těchto produktů.